menu Home
AndorraEconomia

El preu mitjà dels carburants continua pujant durant el març

Ràdio Valira | 8 d'abril de 2024

Durant el mes de març ha augmentat el preu mitjà de gairebé tots els carburants en comparació amb el mes anterior. El gasoil de calefacció ha augmentat un 1,7% (1,039 euros), la gasolina sense plom de 95 octans un 2,7% (1,464 euros) i la gasolina sense plom de 98 octans un 2,6% (1,524 euros). Per contra, el gasoil de locomoció (1,384 euros) i el gasoil de locomoció millorat (1,417 euros) han disminuït un 0,7% en ambdós casos.

Si es comparen aquestes dades amb les del mes de març del 2023, ha augmentat el preu de tots els tipus de carburants: el gasoil de calefacció ha augmentat un 2,3%, el gasoil de locomoció un 0,4% i el gasoil de locomoció millorat un 0,3%. Així mateix, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han augmentat un 0,3% en ambdós casos.

Quant a la comparativa dels preus mitjans dels primers tres mesos d’aquest 2024 respecte del mateix període de l’any anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 3,7% i un 3,6%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans disminueix un 2,3% i la gasolina sense plom de 98 octans un 2,2%. Per la seva banda, el gasoil de calefacció ha disminuït un 7,1%.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 13,2% i un 12,9%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans disminueix un 7,9% i la gasolina sense plom de 98 octans un 7,6%. Finalment, el gasoil de calefacció ha disminuït un 19,6%.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play