menu Home
AndorraPólitica

Convocat el concurs per a l’anàlisi de les graelles salarials de l’administració general

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2024

La secretaria d’Estat de Funció Pública del ministeri d’Afers Socials ha convocat aquest dimecres un concurs internacional per a la contractació d’una empresa que s’encarregui de dur a terme l’anàlisi de les graelles salarials i la proposta de política retributiva de l’administració general.

Segons estableix el plec de bases, també s’avaluarà el desenvolupament de la carrera professional. L’anàlisi de les graelles salarials inclourà els cossos especials, el cos general, el diplomàtic, el d’educació i el de justícia.

El plec de bases es pot descarregar de manera gratuïta a través de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes es poden de presentar a través d’aquesta mateixa plataforma fins al pròxim 16 de maig a les 10 hores. L’obertura de les sol·licituds serà telemàtica i tindrà lloc a les 10 hores del proper 29 de maig. Cal tenir en compte que l’empresa disposarà fins al 31 de desembre per a elaborar el treball.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play