menu Home
AndorraSuccessos

Col·lapse circulatori a la Massana per un camió bolcat a la rotonda d’Anyós

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

Un camió formigonera que ha bolcat aquest dimecres al matí a la sortida de la rotonda del túnel de les Dos Valires està provocant un fort col·lapse circulatori a la parròquia. El succés ha tingut lloc al voltant de les 7.30 hores quan el camió s’hauria desestabilitzat en agafar un revolt i ha vessat formigó sobre la calçada. Les autoritats apunten que caldrà una grua especial per retirar el vehicle de la via.

Tot i que la circulació ha continuat amb un carril de pujada i un de baixada, l’accident està provocant llargues cues per tota la parròquia de la Massana i es fa impossible baixar fins a la capital des d’Ordino. Centenars de vehicles es troben bloquejats a la carretera esperant que es retiri el camió i hi hagi més fluïdesa en el trànsit.

El departament de Mobilitat informa que el trànsit també és dens a la CG4, des de la rotonda d’Erts fins a l’entrada a la Massana en sentit sud. Malgrat que els serveis d’emergència estan treballant amb celeritat per retirar el vehicle accidentat, des de Mobilitat es demana paciència als conductors, que en hora punta s’han trobat amb l’incident viari.

En aquest sentit, es recomana evitar la zona fins que la circulació no estigui restablerta amb normalitat i consultar l’estat del trànsit al web de Mobilitat abans de desplaçar-se.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play