menu Home
AndorraPóliticaSocietat

DA organitza una trobada per acostar els joves a la política

Ràdio Valira | 26 de març de 2024

La Secció Jove de Demòcrates per Andorra organitza una trobada amb la voluntat d’acostar i implicar els joves en la política. Així, els assistents podran conversar amb el president del partit i cap de govern, Xavier Espot, i amb d’altres càrrecs electes que van formar part de la secció, i que exposaran la seva experiència, donant resposta als neguits que se’ls puguin plantejar.

La voluntat és oferir als participants un espai de debat, on compartir opinions i punts de vista, conèixer altres persones amb inquietuds polítiques i informar-se dels diferents canals des d’on el jovent pot fer sentir la seva veu, participar i sentir-se involucrat en les accions de país.

La trobada, tindrà lloc aquesta tarda a les 19h, al Coworking Hive Five d’Andorra la Vella. I tot i que s’adreça principalment als joves, està oberta a tothom, sense límit d’edat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play