menu Home
AndorraCultura

L’exposició ‘Integrats’ segueix la seva travesia artísitca a la sala Sergi Mas

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

L’exposició fotogràfica del Grup de Folklore Casa de Portugal, ‘Integrats’ s’instal·la a la sala d’exposicions Sergi Mas de Sant Julià, després del seu recorregut per diferents parròquies. Així doncs, la mostra oberta al públic del 19 de març fins al 24 de maig.

Per la seva part, el president del Grup de Folklore Casa de Portugal, Josep Lluís Carvalho, explica que el projecte es va iniciar fa dos anys amb motiu de celebració del seu 25è aniversari del grup i l’objectiu era fer una recreació de “diferents escenes quotidianes portugueses amb el patrimoni andorrà”. La mostra fotogràfica es va poder assolir gràcies a diferents membres del grup i fotògrafs, Mireia Madeiros i Marc Madeiros.

D’una altra banda, la consellera de Cultura de Sant Julià, Teresa Areny, ressalta la seva satisfacció per poder celebrar una segona exposició a la sala Sergi Mas. Així mateix, destaca la variant cultural de la mostra que “importància a la comunitat portuguesa que hi ha a la parròquia” i que al mateix temps “dona obertura al fet que les cultures es poden unir”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play