menu Home
AndorraSocietat

Taula rodona per ‘trencar estereotips’ el 8 de març

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

Amb motiu del Dia internacional de la dona que se celebra aquest divendres, 8 de març, el Centre de Formació al Llarg de la Vida organitza per aquesta tarda una taula rodona que porta per títol ‘Trencar estereotips. Canviar el futur’.

La taula de debat es farà a les 7 de la tarda, a l’edifici de les Columnes i debatrà sobre els prejudicis de la societat respecte als treballs d’homes i dones i es reflexionarà sobre com trencar amb aquests estereotips, tan arrelats a la nostra societat.

Les protagonistes de la taula rodona seran Noèlia Crespo, agent TEDAX de la policia; Maria Teresa Fernández, calefactora, lampista, electricista i emprenedora; Clàudia Pons, seleccionadora femenina de futbol sala; Pilar Armengol, docent i membre de la comissió executiva de l’Institut Andorrà de les Dones; i Marta Jordana, docent del Centre de Formació al Llarg de la Vida que farà de moderadora.

L’entrada és lliure, però cal fer reserva prèvia al telèfon 741.465 o bé al correu electrònic: cflv@educand.ad.

 

D’altra banda, Acció Feminista ha convocat una manifestació pel 8 de març que donarà el tret de sortida a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany a partir de les 19.30 hores i que continuarà per l’eix comercial fins a l’altura del Centre Comercial Andorrà.

Sota el lema ‘Que no et silenciïn’, l’entitat convida a totes les dones del país a sortir al carrer per “cridar juntes i fort per defensar els nostres drets i llibertats i per lluitar contra les violències, opressions i discriminacions que patim arreu del món, i concretament les que vivim”.

 

A més, la programació de “Canya als museus” inclou aquest dijous, una visita en clau de gènere al Museu Nacional de l’Automòbil, sota el títol “Dona al volant, perill constant! Trencant mites”.

L’activitat, que és gratuïta es farà a les 6 de la tarda, i es repetirà aquest dissabte, dia 9, a les quatre de la tarda. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 836.908 o bé per correu electrònic, a l’adreça: reservesmuseus@govern.ad.





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play