menu Home
AndorraSuccessos

La policia deté un fugitiu buscat des del 2018

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

La col·laboració entre la policia andorrana, la policia nacional espanyola i la policia local de la Seu d’Urgell va permetre detenir el passat dissabte un fugitiu buscat des de fa sis anys amb una condemna pendent. Es tracta d’un home de 33 anys que va residir a Andorra entre el 1997 i el 2018, i que el Tribunal de Corts el va sentenciar a cinc anys i tres mesos de presó per una cessió continuada de cànnabis a menors d’edat, i per haver entrat a casa d’un conegut amb les claus d’aquest sense el seu consentiment i haver furtat dos televisors i un mòbil que va vendre després. A més, se li havien imposat dues contravencions penals per consum i possessió de marihuana.

En el moment de la condemna, l’home va fugir i va ser declarat en rebel·lia. Per aquest motiu, es va activar una ordre de detenció internacional que es va difondre a través d’Interpol i no ha sigut fins ara que ha donat els seus fruits. La policia andorrana va informar que tenia indicis que el fugitiu s’amagava a la Seu d’Urgell, així doncs, la policia local de la capital alturgellenca el va localitzar i la policia nacional espanyola el va detenir.

A hores d’ara, l’oficina central nacional d’Interpol Andorra espera que s’iniciï el procés a través del qual la justícia ha de fer la demanda formal d’extradició a través dels canals diplomàtics per tal que es pugui dur a terme.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play