menu Home
AndorraSocietat

Educació torna a anul·lar l’esquí escolar per dimecres

Ràdio Valira | 27 de febrer de 2024

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats informa que per a la jornada d’aquest dimecres mantindrà les mateixes mesures preventives que aquest dimarts, tenint en compte que es prorroga l’avís taronja per fort vent i nevades fins dimecres al migdia.

Per aquest motiu, s’avançaran els horaris d’algunes línies del servei de transport escolar lleugerament a primera hora del matí –les línies afectades seran les mateixes que les d’aquest dimarts– i es torna a anul·lar preventivament la jornada d’esquí escolar per a tot l’alumnat. Les famílies inscrites al servei d’avisos per SMS, els quals estiguin afectats pels canvis, rebran la informació via aquest canal.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play