menu Home
AndorraSuccessos

La policia deté un home begut després d’una persecusió policial

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

La policia va arrestar dissabte a l’altura de la rotonda de la Dama de Gel un home, de 21 anys i no resident, amb una taxa d’1,55 després d’una persecució des de l’avinguda Tarragona. Els agents el van veure fer un avançament a una velocitat elevada per un carril tancat i envaint parcialment el contrari. Quan li van fer els senyals per controlar-lo, el conductor va accelerar fent diversos avançaments a més de 100 quilòmetres per hora. Es va saltar semàfors i línies contínues posant en perill tant els conductors que circulaven en sentit contrari com els vianants que es trobaven en aquell moment al carrer.

D’altra banda, dissabte al migdia, un home de 50 anys va ser detingut amb una taxa d’alcoholèmia de 2,18 gràcies a l’actuació d’un agent de policia fora de servei, que el va aturar després de veure’l circular fent ziga-zagues pel nou vial d’Encamp amb el risc d’impactar en algun moment amb un dels vehicles que circulava en sentit contrari.

La mateixa tarda, la policia va arrestar un altre home, de 51 anys, amb una taxa de 2,16 després de tenir un accident amb danys materials a Andorra la Vella.

La matinada de diumenge, una dona de 47 anys va ser arrestada amb una taxa d’1,92 i, al migdia, una altra dona, de 58 anys, va haver de ser detinguda per refusar sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i tòxics després d’haver bolcat amb el seu cotxe al carrer Joan Maragall, de la capital. En l’accident va causar danys a tres vehicles que es trobaven aparcats al marge esquerre de la calçada.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play