menu Home
AndorraSuccessos

Detingut un turista per donar un cop de puny a un menor de 14 anys a pistes

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

La policia ha detingut els darrers dies quatre persones com a presumptes autores de delictes contra la integritat física i moral. Divendres al migdia, a Pal, un turista de 41 anys va ser arrestat per haver agredit un menor de 14 anys a les pistes d’esquí. Li va donar un cop de puny causant-li lesions a la cara després d’un petit incident.

La matinada de dissabte, a Escaldes-Engordany, la policia també va detenir un home de 33 anys per haver agredit la dona al seu domicili davant els fills menors i altres familiars. A més, se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat perquè, mentre li pegava, l’amenaçava de mort. També per agredir la parella es va detenir la mateixa matinada de dissabte a Andorra la Vella un home de 46 anys i no resident.

El cap de setmana, un altre turista, de 37 anys, va ser arrestat per agredir un altre home en un local d’oci nocturn del Tarter durant una baralla en què li hauria donat un cop de puny i li hauria causat una ferida oberta al llavi.

En l’aparcament del mateix local d’oci nocturn es va detenir un turista de 32 anys en possessió d’1,5 grams de cocaïna; 1,29 grams d’èxtasi i 0,71 de tusi. En les proximitats d’un altre establiment d’oci nocturn, però d’Andorra la Vella, la policia va controlar tres homes no residents implicats en una batussa i va acabar detenint-ne un d’ells, de 26 anys, amb prop de 0,4 grams de cocaïna i una petita quantitat de marihuana.

D’altra banda, a la frontera del riu Runer, es va controlar un home de 28 anys i no resident que accedia al país amb 0,6 grams de cocaïna. També en duia 7,4 d’haixix.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play