menu Home
Esports

Els tricolors preparen un partit d’alt nivell contra l’Unicaja

Ingrid Monreal | 2 de febrer de 2024

El MoraBanc s’ha desplaçat a Màlaga per jugar aquest dissabte contra el què previsiblement és el millor equip de l’ACB, l’Unicaja. És el criteri de l’entrenador, Natxo Lezkano, després de veure com el rival ha estat l’únic equip a tota Europa que ha guanyat als quatre presents a l’Eurolliga.

Aquest és doncs, un dels partits més difícils de la temporada, al Martin Carpena; una de les millors pistes per jugar de tota Europa amb un públic que en cada cita, l’omple de gom a gom. I Lezkano ja sap que es trobaran amb un equip “amb un nivell molt alt de confiança i que dóna gust veure jugar”. L’entrenador conclou que es tracta d’un partit que els ha de motivar per jugar, ja que estaràn en una de les millors pistes d’Europa i amb un públic sempre entregat.

L’objectiu doncs, serà tornar a fer les coses molt bé, en un partit que es preveu de ritme molt alt, i obligar al rival a jugar per sota de com juguen habitualment: que no puguin córrer i que no facin tot allò al què estan acostumats.

D’altra banda, i qüestionat per la premsa, Lezkano ha defensat que si no convoca a Jean Montero; considerat com un dels millors jugadors de la lliga, és perquè ara mateix no veu la necessitat de canviar el format de joc que està utilitzant. Li agrada com ho estan fent, de forma molt coral i compartint la pilota. Qui va millorant sense recaigudes és Chris Czerapowicz,  que ja ha reprès els entrenaments. Per contra, Tyson ha patit un petit esquinç de turmell, però previsiblement jugarà a Màlaga.

El partit contra l’Unicaja serà demà, a partir de les 20:45h.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play