menu Home
AndorraGeneral

Afectacions al túnel de la Tàpia per treballs d’enllumenat

Ràdio Valira | 30 de gener de 2024

El departament de Mobilitat ha informat a través de xarxes socials que aquest dimarts i aquest dimecres hi haurà talls alternatius al túnel de la Tàpia de Sant Julià de Lòria a causa d’un canvi en l’enllumenat. L’afectació serà entre les sis del matí i les quatre de la tarda. Des de Mobilitat recomanen circular amb precaució, ja que informen que s’alteraran els sentits de circulació. Cal destacar que ja la setmana passada, concretament dimarts, dimecres i dijous es van dur a terme treballs en aquest pas soterrat que van comportar alteracions en els sentits de la marxa.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play