menu Home
AndorraEsports

Bartumeu Gabriel es trenca el lligament creuat i passarà per quiròfan el 8 de febrer

Ingrid Monreal | 23 de gener de 2024

Males notícies per a Bartumeu Gabriel que s’ha trencat el lligament creuat i haurà de passar per quiròfan el 8 de febrer.

Així s’ha confirmat, arran de les molèsties que tenia al genoll, i que finalment han esdevingut en el trencament del lligament creuat de la cama dreta, que va patir divendres durant el gegant de Pozza di Fassa, a Itàlia. Aquesta, és la seva segona lesió de la temporada.

Gabriel va disputar la primera mànega del gegant dels Nacionals del Brasil a Pozza, però a la segona no va poder acabar. Les primeres exploracions van obligar-lo a tornar a Andorra al més aviat possible per confirmar l’abast de la lesió. I així, les proves han confirmat el trencament del creuat i una possible afectació al menisc que, en qualsevol cas, es veurà clarament durant l’operació.

La durada de la recuperació es determinarà després de la intervenció, que com dèiem s’ha programat pel dia 8 de febrer.

Per la seva banda, Pere Cornella, ha caigut al supergegant de la Copa d’Europa de velocitat que s’ha disputat a l’estació italiana de Tarvisio, i no ha pogut acabar la cursa, on ha sortit amb el dorsal 110 de 115 esquiadors.

El calendari d’aquest europeu continua avui i demà amb dos entrenaments, reservant dijous i divendres per les curses de descens.

I finalment, Jordina Caminal, ha acabat 31éna a l’últim entrenament de la Copa d’Europa de velocitat d’Orcieres, a França. La cursa de descens es disputa avui i demà, mentre que per dijous, s’ha programat el supergegant.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play