menu Home
AndorraGeneral

Vives rep els nous representants del Consell Superior de la Justícia

Ràdio Valira | 18 de gener de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut, la tarda del dimecres 17 de gener al Palau Episcopal, als nous membres del Consell Superior de la Justícia (CSJ), presidits per Josep Maria Rossell. A l’acte hi han estat presents el representant del copríncep episcopal, Eduard Ibáñez, i la secretària general dels serveis del copríncep, Concepció García.

Rosell ha iniciat l’acte amb un breu parlament al copríncep en què ha volgut presentar els membres d’aquest òrgan de representació, govern i administració de l’organització judicial, començant per la designada pel copríncep episcopal, Olga Adellach, que repeteix mandat, i seguint per la resta de membres que hi treballaran en els propers sis anys: el vicepresident, nomenat pel cap de Govern, Antoni Fiñana; Ramon Camp, membre secretari elegit pels membres del cos judicial i Olivier Montel, nomenat pel copríncep francès.

En el seu parlament, Vives els ha encoratjat en la tasca institucional encomanada, desitjant-los el major encert i agraint-los la seva decisió d’assumir “aquest important i exigent servei”, com a garants del dret a la jurisdicció. Els ha demanat que tinguin sempre molt present que correspon d’una manera especial als Tribunals de Justícia la missió de protecció i tutela dels drets fonamentals de tots els ciutadans. Això reclama vetllar de manera especial per aquells que tenen dificultats per exercir-los o defensar-los, avançant cap al paradigma de la justícia restaurativa.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play