menu Home
AndorraGeneral

Interior habilita onze noves places per a arrestos parcials

Ràdio Valira | 18 de gener de 2024

El ministeri de Justícia i Interior ha decidit habilitar una part del mòdul de menors per tal que es puguin incrementar les places destinades a aquelles persones que han de complir penes d’arrest parcial. D’aquesta manera, es preveu que es pugui comptar amb onze places més que sumades a les ja existents farien un total de 24 i que servirien per resoldre parcialment el problema de manca d’espais actual.

D’aquesta manera, tal com ha posat en relleu el ministre portaveu, Guillem Casal, es confia que amb aquestes noves places es pugui “atendre immediatament” una tercera part, de la llista d’espera que hi ha en l’actualitat i que està conformada per 44 persones. En aquest sentit, Casal ha remarcat que hi ha diferents casuístiques en funció de les penes a les quals aquestes persones hagin estat condemnades.

Per tant, s’espera que a partir de la setmana que ve aquesta ampliació ja estigui disponible i el ministre portaveu ha incidit en el fet que el mòdul de menors, malgrat aquestes adaptacions, està suficientment dimensionat per atendre a les necessitats actuals, ja que de fet no hi ha cap persona menor d’edat que estigui complint condemna ara com ara i hi ha quatre places buides. Els nous espais per a arrestos parcials estan distribuïts en cinc cel·les de dues persones i una altra per a persones amb discapacitat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play