menu Home
AndorraGeneral

Una esllavissada obliga a tallar la carretera de la Comella que connecta Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

Una esllavissada de petites dimensions que s’ha produït aquest dimecres al migdia a la carretera de la Comella ha obligat a tallar el tram de la via que connecta les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Segons han pogut constatar els tècnics, s’han després diversos rocs, que han anat a parar a la carretera. Per precaució i davant l’episodi de pluja i la possibilitat de glaçades nocturnes, s’ha decidit tallar la circulació, segons informen des del comú d’Andorra la Vella.

Dijous al matí una empresa especialitzada verificarà la zona i estabilitzarà la zona en cas que sigui necessari. En funció dels resultats de les anàlisis es decidirà si es pot reobrir la connexió entre Andorra la Vella i Escaldes- Engordany.

Els veïns de les urbanitzacions properes, però, poden accedir als seus edificis perquè l’esllavissada ha tingut lloc més amunt de la urbanització Comella Parc.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play