menu Home
AndorraGeneral

Patricia Silvestre jura com a nova fiscal adjunta de primer grau

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

Patricia Silvestre Gracia ha jurat aquest dimarts el càrrec com a fiscal adjunta de primer grau. Silvestre és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, màster en dret en l’empresa i els negocis i postgrau en dret andorrà. El setembre del 2019 va començar com a secretària judicial a la Batllia i des del gener de 2023 ha exercit com a fiscal adjunta en pràctiques. Anteriorment, havia exercit l’advocacia en un bufet del país, sent la seva especialitat el dret mercantil, financer i bancari. L’acte de jurament davant del Consell Superior de la Justícia, previ a la presa de possessió del càrrec, ha comptat –com és habitual- amb l’assistència de diverses autoritats del país.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play