menu Home
AndorraCulturaGeneral

Reunió entre Andorra i Catalunya per repassar projectes culturals

Ràdio Valira | 12 de gener de 2024

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, s’han reunit aquest dijous a Barcelona en una trobada institucional que ha servit per repassar els principals projectes en comú entre Andorra i Catalunya en matèria cultural. Després de la reunió, que s’ha celebrat a la seu del departament de Cultura, la ministra i la consellera han visitat les instal·lacions del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

La visita de la ministra Bonell a Barcelona coincideix amb l’estrena, aquest vespre, de l’adaptació d’Ester Nadal de l’obra de teatre Andorra de Max Frisch. Es tracta de la primera de dues produccions andorranes que s’exhibiran als escenaris del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), fruit del conveni de col·laboració entre l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i el TNC per impulsar la professionalització dels artistes andorrans i afavorir les sinergies amb el sector cultural català.

L’obra està coproduïda pel TNC i l’ENA i protagonitzada per actors andorrans (Roger Casamajor, Oriol Guillem i Marta Pelegrina) i catalans (Míriam Alamany, Quim Llisorgas, Carles Martínez, Eduard Muntada i Sergi Vallès).

A l’estrena hi assistiran la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play