menu Home
AndorraGeneral

La Creu Roja denuncia la promoció de cursos d’infermeria falsos en nom seu

Ràdio Valira | 12 de gener de 2024

La Creu Roja Andorrana ha denunciat aquest dijous un seguit de publicacions a les xarxes socials que ofereixen cursos pràctics gratuïts d’infermeria falsos en nom de l’entitat. L’estafa consisteix en oferir als usuaris participar durant quatre setmanes en un cicle d’infermeria en el qual es diu que s’atorga un certificat i un ordinador portàtil a qui el superi.

Des de la Creu Roja s’assenyala que aquest és un “avís d’informació falsa” tenint en compte que des de l’entitat actualment no s’està promocionant cap curs d’infermeria. És per això que es demana als usuaris tenir compte amb aquesta mena de publicacions, que tenen com a objectiu que els interessats accedeixin a un enllaç per deixar al descobert les seves dades personals.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play