menu Home
AndorraGeneral

El vicari general del Bisbat i el director de Càritas d’Urgell rebran una alta distinció pontifica atorgada pel Papa

Ràdio Valira | 12 de gener de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, imposarà aquest dissabte l’alta distinció pontifica de la creu ‘Pro Ecclesia et Pontifice’ que el Papa Francesc ha concedit a l’exrepresentant personal de Vives i vicari general del Bisbat d’Urgell, Josep M. Mauri, i al director voluntari de Càritas Diocesana d’Urgell, Josep Casanova.

L’acte donarà el tret de sortida a les 12 hores al Palau Episcopal. Es preveu l’assistència d’algunes autoritats d’Andorra, de la Seu d’Urgell, de Càritas Catalunya i de la família i amics de les dues persones distingides.

La creu ‘Pro Ecclesia et Pontifice’ és una distinció pontifícia instituïda pel Papa Lleó XIII l’any 1888, i suposa un gran reconeixement a la tasca de sacerdots i laics a favor de l’Església catòlica i el Sant Pare. En aquest cas, el Papa els l’ha concedit en agraïment i reconeixement pel treball que tots dos han dut a terme al servei del copríncep episcopal i del Bisbat d’Urgell, així com a Càritas Diocesana d’Urgell.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play