menu Home
AndorraGeneral

El Govern es pren “amb prudència” les acusacions sobre Grifols

Ràdio Valira | 11 de gener de 2024

“Nosaltres ens ho prenem amb prudència”, aquesta és la reacció de l’executiu a les acusacions que Grifols va manipular els seus comptes per ocultar el deute i que va posar en relleu el fons Gotham City Research. D’aquesta manera, el ministre portaveu, Guillem Casal, ha posat en relleu que “de moment no hi ha cap indici” que el projecte que la farmacèutica té en marxa per fer un laboratori a Ordino no es dugui a terme tal com està previst. Així, ha destacat que cal “esperar amb prudència” per veure com evolucionen els fets.

De fet, qüestionat sobre l’estat del projecte (i tenint en compte que aquest mateix dimecres la cònsol major d’Ordino, Maria del Mar Coma, ha manifestat que volen saber en quin estat es troba) el ministre ha respost que s’estan seguint els tràmits previstos com pot ser la definició del projecte arquitectònic, què hi haurà exactament en aquest complex i també s’estan fent les tramitacions per obtenir els permisos necessaris per començar a plasmar aquest laboratori. Quant als dubtes expressats per Coma, Casal ha manifestat que també hi haurà “l’ocasió” que des de l’executiu s’impulsi una reunió amb els mandataris comunals per actualitzar la situació del projecte i també per treballar de manera conjunta en aquesta iniciativa que, ha recordat, ha de suposar “una primera pedra per a la diversificació de l’economia” obrint un nou sector com és el de la recerca i la innovació. Ha afegit que no li consta “cap entrebanc” en el projecte i que, per tant, se segueix “amb els terminis plantejats”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play