menu Home
AndorraGeneralPólitica

Andorra i Montenegro tanquen les negociacions del CDI

Ràdio Valira | 11 de gener de 2024

Les delegacions del Principat d’Andorra i de Montenegro han conclòs les negociacions de l’acord per eliminar la doble imposició (CDI) amb relació als impostos sobre la renda i sobre el capital i la prevenció de l’evasió i l’elusió fiscals.

La negociació ha tingut lloc entre el 9 i el 10 de gener, a Andorra la Vella, i ha estat encapçalada per la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals del ministeri de Finances, Noelia Souque, i per la directora general de la Direcció de Règim Tributari i Duaner del ministeri de Finances montenegrí, Biljana Peranovic.

Les negociacions han finalitzat amb la rúbrica del text acordat aquest dimecres i cal destacar que les converses s’han arribat a concloure en una única ronda de negociació.

Finalitzades les negociacions, ambdós països iniciaran els tràmits interns que han de permetre la signatura del text i la seva posterior ratificació per part dels dos Estats.

Actualment, Andorra té un total de setze CDI signats per a l’eliminació de la doble imposició i la prevenció de l’evasió i elusió fiscal amb Emirats Àrabs Units, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal, Xipre, San Marino, Hongria, República Txeca, Croàcia, Mònaco, Islàndia, Països Baixos i Corea del Sud. Amb la rúbrica del CDI amb Montenegro, el Principat té dos acords més rubricats i pendents de signatura amb Bèlgica i Lituània.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play