menu Home
AndorraGeneralSocietat

La campanya de Reis de Càritas Andorrana recull més de 1.500 joguines

Ràdio Valira | 9 de gener de 2024

La 31a edició de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana, organitzada com és habitual per Ràdio i Televisió d’Andorra, ha permès recollir enguany un total de 1.551 joguines que s’han repartit entre 199 nens i nenes. Es va dur a terme de l’11 de desembre al 2 de gener i hi van participar 22 joves voluntaris.

A part de les joguines i amb la voluntat de sensibilitzar sobre el consum responsable i sobretot, per contribuir que els infants més grans puguin gaudir d’experiències lúdiques i esportives com anar a veure un partir de bàsquet, de futbol o anar al cinema amb familiars o amics, s’han obtingut també entrades per anar a veure partits del MoraBanc i del Futbol Club Andorra a més d’entrades a Naturland i als cinemes Illa Carlemany.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play