menu Home
AndorraGeneralSocietat

Afectacions de trànsit per la cavalcada dels Reis d’Orient

Ràdio Valira | 5 de gener de 2024

L’àrea de Mobilitat del Govern ha fet públic en les seves xarxes socials les afectacions pels dies 4 i 5 amb motiu de les cavalcades del patge reial i la dels Reis d’Orient. D’aquesta manera, a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, el pas del patge reial suposarà ja aquest dijous el tall de la carretera de les 18 a 20.30 hores. La ‘comitiva’ del patge partirà de la plaça Príncep Benlloch, passant per l’avinguda Meritxell i Carlemany, avinguda de les Escoles, carrer Santa Anna, avinguda Copríncep de Gaulle, avinguda del Pessebre, avinguda de les Escoles i carrer del Parnal.

En referència a la cavalcada dels Reis d’Orient d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que tindrà lloc aquest divendres, el tall s’iniciarà a les 18 fins a les 20.30 hores amb el mateix recorregut del patge reial. A més, cal incloure el tall de l’avinguda de Pont de la Tosca, de les 19 a 20.30 hores, des de la rotonda d’Engolasters fins a la plaça de l’església, d’Escaldes-Engordany.

A altres parròquies els Reis d’Orient també faran la seva cavalcada. Així a Canillo tindrà una duració d’uns 30 minuts, de les 18 a 18.30 hores, i partirà de l’edifici Perecaus sense cap afectació al trànsit.

El cas d’Encamp serà com el de Canillo amb els mateixos horaris, sense cap tall de circulació i començarà a la rotonda del Prat de Genil fins al complex esportiu. Al Pas de la Casa, l’horari serà de les 18 a 19 hores, tampoc afectarà el trànsit i serà des de peu de pistes fins a la sala de festes.

A Ordino, el trànsit no es veurà afectat per la cavalcada que començarà a les 18.30 hores fins a les 20.15 hores i travessarà tot el centre del poble.

Després, a la parròquia de la Massana la cavalcada dels Reis d’Orient té una planificació horària d’inici a les 17 fins a 17.45 hores. L’inici serà a la Serradora fins a l’avinguda Sant Antoni 91-93 amb una tornada fent el mateix recorregut fins a l’avinguda el Través i posteriorment a la plaça de les Fontetes. Tot i aquest itinerari, no suposarà cap afectació en la circulació.

Finalment, a Sant Julià de Lòria, la cavalcada tindrà una durada de dues hores, de les 18 a les 20 hores. Amb un trajecte des de la CG-1, seguint per la plaça Francesc Cairat, avinguda Verge de Canòlich, carrer Bonaventura Riera, avinguda Rocafort, de nou per l’avinguda Verge de Canòlich i acabant a la plaça de la Germandat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play