menu Home
Esports

Albert Llovera ja està a punt pel Dakar 2024

Ingrid Monreal | 3 de gener de 2024

Albert Llovera, el pilot ambaixador de marca de Ford Trucks Espanya, Margot Llobera el Navegant, i Marc Torres, el Mecànic, components de l’equip Fesh-Fesh, ja estan en territori saudita preparats per fer els tràmits d’última hora, que els situaran, de manera definitiva, a la llista d’equips autoritzats a prendre la sortida al Dakar 2024. Una sortida que es preveu que tingui lloc durant el matí de divendres.

Els primers tres dies, que l’equip, que competirà en camions amb un Ford Trucks 619 de l’equip Fesh-Fesh, passaran en territori saudita, seran un esprint constant. Hauran de recuperar el camió del port d’arribada (Yanbo), traslladar-lo fins a l’assistència (Al-Ula Camp), passar les verificacions finals tant administratives com tècniques, dur a terme compromisos amb els organitzadors i el que és més important per a la majoria, fer els primers tests. Aquestes activitats deixaran els pilots amb poc temps per preparar la carrera tant físicament com mentalment.

Cal recordar que el Dakar 2024 es disputarà entre els dies 5 i 19 de gener, amb sortida a Al-Ula i arribada a Yanbo. La cursa constarà d’un pròleg i dotze etapes al llarg de les dues setmanes de competició. La jornada de descans està prevista a Riad el dissabte tretze, just a l’equador del ral·li. En total seran uns 8000 quilòmetres per territori àrab, 4700 dels quals seran cronometrats.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play