menu Home
AndorraGeneral

Actualització de tarifes en les trucades d’informació telefònica al 111

Ràdio Valira | 3 de gener de 2024

A partir d’aquest dimecres les trucades al servei d’informació telefònica al número 111, tindran una actualització en el seu preu. Amb aquest ajustament, l’establiment de trucada serà de 2 euros i el preu per minut passarà a ser de 26 cèntims en franges proporcionals de 15 segons. Tot i l’augment de la tarifa, des d’Andorra Telecom, han indicat que aquesta se situa sensiblement per sota del mínim dels 3 euros per establiment de trucada, que apliquen els principals operadors espanyols i francesos.

A més, des de l’operadora han posat en relleu que darrerament, el servei 111 ha patit una important davallada de trucades, fruit de la digitalització de la societat i, com a conseqüència, a la tendència a fer aquest tipus de consultes a través d’internet.

Val a dir que les persones que truquin al 111 per sol·licitar un número de telèfon, escoltaran abans d’iniciar la conversa, una locució informativa sense cost, del nou preu de la trucada.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play