menu Home
AndorraCultura

El comú de Sant Julià de Lòria pioner en organització d’activitats culturals

Ràdio Valira | 29 de desembre de 2023

El comú de Sant Julià de Lòria es posiciona com a pioner en l’organització d’activitats culturals al país. I és que l’any 2022 han tingut lloc un total de 1.223 activitats culturals organitzades pel Govern, els comuns i les institucions privades.

D’aquestes, el comú lauredià és el que més n’ha organitzat, amb 285; seguit d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. A més, és la parròquia que més persones ha acollit, amb un total de quasi 58 mil assistents.

Pel que fa a les activitats, al 2022 s’han organitzat 253 més que l’any 2021. Un 23% del total han estat concerts d’entrada lliure i la majoria d’activitats culturals han estat al mes de desembre amb un total de 149, seguit del setembre, amb 147 actes.

Pel que fa als assistents a aquests esdeveniments, l’any 2022 s’ha comptabilitzat un total de 215.000 persones. Així, els concerts d’entrada lliure han estat les que més públic han aplegat, amb un total de 52.800 persones.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play