menu Home
GeneralSalut

La campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19 s’allarga fins al 31 de gener

Ràdio Valira | 28 de desembre de 2023

El ministeri de Salut ha decidit ampliar la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19 fins al 31 de gener. Tot plegat amb l’objectiu de facilitar la vacunació als majors de 60 anys o a aquelles persones que amb factors de risc, encara no han rebut els vaccins i així augmentar la seva defensa contra els virus.

Recordem que a banda dels majors de 60 anys, es consideren persones amb factors de risc aquelles que pateixen malalties cròniques que poden empitjorar a causa d’aquests virus; les persones amb obesitat mòrbida, i, també, les dones embarassades.

Des de l’inici de la vacunació, a finals del mes d’octubre, s’han administrat gairebé 6.900 vacunes contra la grip i 2.300 dosis contra la Covid-19.

El ministeri també destaca que cal seguir les mesures preventives enfront de les malalties respiratòries, com per exemple: mantenir una higiene de mans freqüent; evitar aglomeracions i quan no és possible fer servir la mascareta; tapar-se la boca i el nas en esternudar; recomanant l’ús de la mascareta si es presenten símptomes respiratoris.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play