menu Home
AndorraGeneral

Antoni Rodríguez pren possessió del càrrec de director adjunt de la policia

Ràdio Valira | 28 de desembre de 2023

Antoni Rodríguez ha pres possessió del càrrec de director adjunt de la policia, en un acte que ha tingut lloc aquest dimecres.

Procedent de la unitat d’investigació general i tècnica, de la qual n’era el responsable, Rodríguez, de 55 anys, s’incorpora a la cúpula policial, formada actualment per Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla.

El nou director adjunt, compta amb una àmplia trajectòria al cos de policia. Hi va entrar l’any 1992, quan va començar la seva carrera com a agent adscrit a la unitat de seguretat ciutadana. Ha estat membre de l’oficina central nacional d’Interpol Andorra; del grup d’anàlisi i tractament de la informació, formació i premsa i; ha estat cap del grup de formació i el d’Identitat Judicial i, posteriorment, ha comandat la unitat de policia administrativa i de suport. Va ser nomenat inspector major el passat mes de març.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play