menu Home
AndorraCultura

La felicitació de Nadal d’Autea compta per primera vegada amb una il·lustració d’una jove amb TEA

Ràdio Valira | 19 de desembre de 2023

Un any més, Autea ha creat una felicitació de Nadal per agrair a persones, institucions i empreses el suport rebut durant l’any. L’entitat ha comptat per primera vegada amb la col·laboració d’una jove amb TEA, Laia Muñoz, que ha creat una il·lustració càlida, delicada i vivaç. La imatge va acompanyada pel poema ‘Una Mirada’, del poeta andorrà Josep Enric Dallerès, extret del poemari ‘Pell, tot és pell’.

La felicitació d’aquest any, ha ressaltat Maite Benitez, presidenta de l’associació, “és molt especial per a nosaltres, d’una banda, perquè la il·lustradora és una persona amb TEA, amb molt talent, i d’altra perquè el que l’autora ens transmet a través del dibuix, el color i la mirada de la protagonista és un missatge positiu i d’esperança, que encaixa absolutament amb els missatges que des de l’associació ens esforcem a transmetre a la societat andorrana amb relació al trastorn de l’espectre de l’autisme”. “La diversitat ens enriqueix i ha de ser percebuda com una oportunitat de millorar i avançar com a societat”, ha conclòs Benitez.

Des d’Autea s’ha volgut agrair a l’autora de la il·lustració el dibuix creat, al poeta la cessió del seu poema i a l’empresa Gràfiques Andorranes, que ha imprès de forma gratuïta els 50 exemplars.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play