menu Home
Esports

Joan Verdú no ha pogut completar el segon gegant d’aquest dilluns

Ingrid Monreal | 18 de desembre de 2023

Aquest dilluns no ha pogut ser i Joan Verdú no ha pogut completar el segon gegant de la Copa del Món que es disputa a Alta Badia.

L’andorrà ha estat lluitant la cursa des del primer moment sobre un traçat que precisament ha preparat el seu entrenador, Juan Lago, però malauradament en una porta, ha perdut l’equilibri i ha sortit fora, perdent l’opció d’entrar a la següent porta. Fins a aquell moment, l’andorrà havia marcat un +0.34 que el situava en el 6è temps del parcial.

Malgrat aquest incident, el president de la FAE, Pepi Pintat, assegura que estan molt satisfets amb el gran paper que està fent Verdú en la competició. I és que aquest diumenge, l’esquiador andorrà ha acabat cinquè, després d’esquiar de manera magistral en les dues mànegues; i quedant únicament a 2.67 del guanyador, el suís Marco Odermatt, i a només 0.41 del podi.

Uns resultats molt desitjats segons Pintat, però què difícilment pensaven que es podrien assolir. Ara per ara, Joan Verdú continua amb 105 punts a la classificació de la Copa del Món.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play