menu Home
AndorraGeneralPólitica

Tret de sortida amb normalitat a la jornada electoral a Andorra la Vella

Ràdio Valira | 17 de desembre de 2023

Una desena de persones esperava puntual a les portes del centre de congressos a què s’obrissin les portes a les nou en punt del matí. El col·legi electoral d’Andorra la Vella ha obert amb total normalitat i la primera persona en votar ha estat un jove, Miquel Àngel Català, que a més es dona la circumstància que era la primera vegada que votava, ja que va fer els 18 anys el mes de maig. Des de les 7.30 hores s’està comptant, a més, el vot judicial, que han exercit 1.936 persones.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play