menu Home
AndorraPólitica

Amb Seny potenciarà la comunicació entre comú i la gent gran de la parròquia

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Amb Seny potenciarà la comunicació del comú amb la gent gran per tal de vetllar pel benestar dels padrins i padrines, sobretot aquells que estan sols i tenen dificultats de mobilitat i/o viuen fora del nucli urbà de la Massana. Així ho ha fet saber la candidata número 5, Sílvia Mosquera, qui ha destacat que ara el servei de connexió de bus entre zones com Xixerella o Pal és “deficient” i que cal un bus a la demanda per facilitar la mobilitat dels més grans.

La formació aposta per iniciatives com la possibilitat de crear una residència per a la gent gran de la parròquia a curt/mitjà termini i per activitats intergeneracionals com nits de cinema clàssic, un taller d’intercanvi de receptes culinàries, cursos sobre noves tecnologies i horts socials davant de la Casa Pairal.

La candidatura ha celebrat aquesta tarda una trobada amb la gent gran a la Casa Pairal, on els assistents han pogut gaudir també d’un petit concert de cant líric per part del candidat a cònsol major d’Amb Seny, Guillem Forné.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play