menu Home
AndorraGeneralPólitica

Amb Seny fa una crida a la població per anar a votar

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Amb Seny demana a la ciutadania, no només de la Massana sinó de tot el país, que diumenge vagi a votar si encara no ho ha fet. El candidat a cònsol major de la candidatura, Guillem Forné, ha destacat que la candidatura està contenta de la campanya que s’ha dut a terme, així com de la rebuda del projecte per part de la població i que l’objectiu és “retornar la casa comuna” a tota la parròquia.

“Estem molt contents de poder ser la veu que garanteix que totes aquestes pugui tenir una representativitat al comú”, ha manifestat Forné, que ha subratllat que la importància de deixar de banda la desafecció política i l’esperança que la gent “torni a creure en aquesta classe política, tot i que nosaltres som ciutadans i al servei de ciutadans”. En aquest sentit, el cap de llista ha exposat el malestar, les crítiques i les demandes que li han fet arribar els massanencs i massanenques i que han ajudat a fer possible Amb Seny. “Som dos models diferenciats i ara és la gent qui ha de valorar quin projecte de Massana volen”.

El projecte, ha defensat, és “molt transversal i global”, ja que pretén recollir tots els àmbits que preocupen a la població amb la finalitat de fer “un pla integral que agradi a tothom i permeti el retorn dels processos participatius a la parròquia per poder tirar endavant la Massana”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play