menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + Independents de Canillo potenciarà ajudes per modernitzar les instal·lacions agroramaderes

Ràdio Valira | 14 de desembre de 2023

Demòcrates + Independents de Canillo estarà al costat “d’un sector molt important per a la parròquia”, ha defensat el número 6 de la llista, Sebastià Plaza, que ha recordat que “moltes famílies viuen d’ell” i que també és clau tant en l’àmbit turístic com en la preservació de les muntanyes i dels prats. Per garantir la perdurabilitat del sector, “acompanyarem els ramaders i agricultors”, per exemple amb ajudes perquè puguin reformar les seves instal·lacions i modernitzar-les. A la vegada, també donaran ajuts perquè se’n construeixin de noves, ha explicat Plaza, “perquè la mà d’obra sigui menys pesada”.

En qualsevol cas, el candidat ha refermat que per preservar el sector, no només s’ha d’apostar per un acompanyament econòmic, sinó també per serveis d’assessorament perquè puguin tirar endavant noves propostes que en garanteixin la seva continuïtat.

D’altra banda, Plaza també ha anunciat la voluntat d’establir subvencions per incrementar “el bestiar menut, cabres i ovelles”, així com ajudes per a la construcció de murs de pedra seca a les bordes i prats. En aquest sentit, es faran més formacions per fomentar aquesta tipologia de construcció històrica.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play