menu Home
AndorraEconomiaGeneral

El Govern executa quatre crèdits tous per valor de més de 78.000 euros

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

El Govern ha executat quatre crèdits tous més per un valor total de 78.794,25 euros durant el mes de novembre. Així es desprèn de l’edicte publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat (BOPA), en el qual s’indica que les empreses Virtus Gastronomia SLU, Instal·lacions Valls d’Envalira, Ora Moda SLU i Salvador Miguel Rivas Roblin van sol·licitar l’aval de l’executiu en el marc dels programes de crèdits tous per a empreses i negocis per la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2. En el primer cas, l’import executat és de 62.701,36 euros, en el segon l’import ascendeix fins als 6.682,27 euros, en el tercer arriba fins als 8.821,88 euros i en el quart la xifra tan sols és de 588,74 euros.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play