menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes- Engordany treballarà per una millor integració del Clot d’Emprivat

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents ha tractat aquest dimarts una de les temàtiques més latents de la campanya electoral d’Escaldes-Engordany. Aquesta no és altra que la zona del Clot d’Emprivat. El número 8 de la llista, Alex Gonzàlez, ho ha deixat clar: “Treballarem perquè el Clot d’Emprivat tingui una millor incorporació dins del teixit urbà de la parròquia”.

L’objectiu de la formació si guanya les eleccions és poder reorientar les torres actuals i les construccions futures, perquè “no tota la construcció es faci amb verticalitat, és a dir, amb torres de 20 plantes”. Per aconseguir-ho, el projecte de la candidatura que encapçala Anna Garcia defensa que, si els ciutadans els fan confiança el proper 17 de desembre, tiraran endavant un pla especial per “treballar tota la zona de forma conjunta, com una sola unitat, i amb molta cura”. És a dir, que les construccions “no es defineixin únicament per l’illa on s’ubiquen, sinó que es tingui en compte tot el conjunt del Clot d’Emprivat”, ha manifestat Gonzàlez. Per tant, ha detallat, una construcció podrà ser més alta o horitzontal en funció “dels carrers del costat, de les zones verdes i dels equipaments” que tingui al costat. Per fer aquesta redefinició, es parlarà amb els propietaris i es mantindrà un diàleg constant, ha garantit el candidat.

Una altra mesura dins d’aquest pla especial serà l’establiment de compensacions addicionals per dotar la zona de més espais verds. Tot plegat amb l’objectiu prioritari d’assolir “una millor integració del Clot d’Emprivat a la parròquia”, ha conclòs el candidat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play