menu Home
AndorraCulturaGeneral

Obertes les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure de les vacances de Nadal d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

Aquest dilluns s’han obert les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure que ofereixen els departaments d’Esports d’Andorra la Vella, en col·laboració amb els clubs esportius de la parròquia, i de Social durant les vacances escolars de Nadal per a infants i joves de 2 a 16 anys. Hi ha 270 places setmanals a disposició, distribuïdes entre cinc campus esportius (140), la ludoteca de Santa Coloma (45), i la proposta de multiesports del casal d’infants El Llamp (85).

Les activitats, tant als espais de lleure, als campus esportius i al Rusc, tindran lloc entre el dimecres 27 de desembre i el divendres 5 de gener, a excepció de dilluns, 1 de gener, que és festiu.

Pel que fa a l’oferta, a més del casal d’infants, adreçat a nens d’entre 2 a 6 anys, continua el format de multiesports al Llamp, que va dirigit a infants d’entre 7 i 10 anys. Aquesta proposta, que es va iniciar fa dos anys, combina activitats de lleure amb jornades esportives.

D’altra banda, el servei d’Esports ofereix cinc campus aquestes festes: el de pàdel, esquaix i natació, per a infants i joves de 8 a 16 anys (20 places setmanals); el de futbol sala, per a infants d’entre 6 a 13 anys (30 places setmanals); el de rítmica, dirigit a infants d’entre 5 a 13 anys (30 places setmanals); el de judo, per a infants i joves d’entre 8 i 16 anys (20 places setmanals) i el de bàsquet (del 2 a 5 de gener), dirigit per a infants d’entre 5 i 11 anys (40 places setmanals).

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web www.andorralavella.ad/inscripcions.

Activitats per als joves al Rusc
També del 27 de desembre al 5 de gener, coincidint amb les vacances escolars, el Rusc oferirà tota mena d’activitats gratuïtes dirigides als joves a partir de 12 anys. Així, s’ha programat un torneig de dards, futbolí i FIFA i una sortida d’esquí nòrdic nocturn; la gravació d’un pòdcast esportiu al Rusc; una visita al Saló de la infància i la joventut a Encamp; un taller d’elaboració de sabons naturals; la jornada ‘Escola de màgia i encanteris, El Rusc’, amb activitats màgiques per als joves mags i bruixes; olimpíades juvenils i un joc de fites al Poblet de Nadal. A més, tenint en compte la bona acceptació de les edicions anteriors, s’ha organitzat una Disco Jove de Nadal per al dimecres 4 de gener, de 17.30 a 21 hores al Rusc, per iniciar el 2024 amb energia. Finalment, el 5 de gener es prepararà un esmorzar conjunt i s’obriran els regals que hagin portat els Reis Mags al Rusc.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play