menu Home
AndorraEconomiaGeneral

Naturland rep pel pont un 14% més de visitants que l’any passat

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

El pont de la Puríssima ha sobrepassat les expectatives a Naturland amb xifres que superen amb escreix les registrades l’any passat per aquestes dates en un 14%, tot i tenir un dia menys de pont. En total, segons informen en un comunicat, 5.000 persones han pogut gaudir de les diverses activitats, el que suposa el 14% més que el registrat en el pont de la Puríssima 2022.

Pel que fa a la facturació també ha superat la registrada l’any passat, concretament en prop d’un 26%.

Malgrat la manca generalitzada de neu al país, des de Naturland han pogut obrir moltes activitats com el tobotronc, l’airtrekk, la tirolina, l’N’boscat, el forestline, el tir amb arc, el circuit esquirol, l’’sklide’, el ‘tubbing’ i la zona infantil de naturkids.

Les pistes es van poder obrir parcialment el dia 9 de desembre per tal que els clubs i els posseïdors del forfet de temporada poguessin començar la temporada de neu.

Des de Naturland informen que continuen treballant per poder oferir les activitats de neu el més aviat possible a tots els usuaris. El camp d’activitats continua obert aquests dies amb l’oferta de neu al prat de Conangle i les activitats de la cota 1.600 durant el cap de setmana. A partir del 23 de desembre, el centre obrirà tots els dies de les vacances de Nadal.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play