menu Home
AndorraEconomiaGeneral

El preu de la gasolina baixa més d’un 5% al novembre

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

Durant el mes de novembre ha disminuït el preu mitjà de tots els carburants en comparació amb el mes anterior. Concretament, tal com publica aquest dilluns el departament d’Estadística, el gasoil de calefacció ha disminuït un 5,2%, el gasoil de locomoció un 4,1% i el gasoil de locomoció millorat un 4%, mentre que els preus de la gasolina sense plom de 95 octans i el de la gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 5,4% i un 5,2% respectivament.

Si es compara amb el mes de novembre del 2022, ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants: el gasoil de calefacció ha disminuït un 19,3%, el gasoil de locomoció un 13,7% i el gasoil de locomoció millorat un 13,4%. Així mateix, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 8,3% i un 8% respectivament.

Quant a la comparativa dels preus mitjans dels primers onze mesos de l’any 2023 respecte al mateix període de l’any anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 11,2% i un 10,8%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 7,2% i un 7%. El gasoil de calefacció ha disminuït un 17%.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 8,6% i un 8,2%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 5,8% i un 5,6%. El Gasoil de calefacció ha disminuït un 14%.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play