menu Home
AndorraGeneralPólitica

‘Desperta Laurèdia’ defensa un abocador dimensionat a les necessitats reals de Sant Julià de Lòria

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

Cerni Cairat, candidat a cònsol major, ha declarat aquest matí a l’encreuament de la plaça laurèdia, i davant dels camions que pugen i baixen la carretera de la Rabassa que “en cap cas l’abocador que ha plantejat la majoria comunal a La Rabassa pot esdevenir l’abocador de terres d’Andorra. Ens hem manifestat sempre en el sentit que cada parròquia, en la mesura del possible, ha de gestionar el seu desenvolupament urbanístic, sobretot entenen que Sant Julià ha estat la parròquia que menys ha crescut a nivell urbanístic, però de la manera que es planteja pot ser la que acabi assumint els costos negatius de tenir l’abocador a La Rabassa, tant a nivell ambiental com a nivell social pel trànsit de camions que creuen els nuclis urbans. Entenem que el creixement de Sant Julià necessitarà espai per abocar terres però sempre dimensionat a les necessitats de capacitats i possibilitats de creixement de la nostra parròquia”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play