menu Home
AndorraGeneralSocietat

CityXerpa activa una campanya de recapte d’aliments per a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

CityXerpa, l’app líder de comandes a domicili i viatges tipus VTC d’Andorra, a partir de l’11 de desembre i fins al 6 de gener, inicia una campanya solidària de col·laboració amb la Creu Roja Andorrana. Tothom tindrà l’oportunitat de contribuir i fer una comanda solidària a través d’una categoria especial habilitada en l’aplicació per donar alguns productes que aniran destinats a la Botiga Solidària.

Aquesta iniciativa permetrà a les persones escollir entre els productes més necessitats dins de l’app per aquesta ocasió especial, i contribuir en el benestar continu d’aquells que més ho necessiten gràcies a la seva aportació.

La campanya busca conscienciar a la població sobre la importància de les donacions durant les festes nadalenques i facilitar el procés a través de la plataforma de CityXerpa. Aquesta acció permet que qualsevol persona pugui realitzar donatius de manera senzilla i efectiva, escollint els productes que desitgen per donar suport la causa.

Per part de CityXerpa, seran ells mateixos qui faran l’entrega dels productes recol·lectats a la institució en dues fases; una abans del 24 de desembre i l’altra abans del dia de Reis.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’una continuïtat de col·laboracions entre Creu Roja Andorrana i CityXerpa i, tant la institució com el seu director, Jordi Fernández, agraeixen el suport de CityXerpa perquè, “Gràcies a aquest tipus d’accions generoses i solidàries, poden portar alegria i esperança a aquelles famílies que més ho necessiten durant aquestes festes. Cada donació és més que un simple regal, és un gest d’amor i compassió que il·lumina els cors d’aquells que enfronten dificultats.”

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play