menu Home
AndorraGeneralPólitica

UP + DA aposta per la creació d’un punt unificat d’atenció ciutadana al Pas de la Casa

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

La candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp ha presentat aquest dijous dues noves propostes adreçades al Pas de la Casa. Concretament, un punt d’atenció ciutadana centralitzat, “perquè tots els serveis del comú, però també de Govern, Correus, La Poste, Sercensa, Andorra Telecom, etc., etiguin situats en un únic espai cèntric i adaptat per facilitar l’atenció ciutadana”, ha explicat la candidata Edith Quirós. La número 7 de la llista encampadana ha afegit que es tracta “d’un pas més per apropar l’administració i facilitar els tràmits en un punt cèntric per evitar desplaçaments”.

Per reforçar aquesta proximitat i contacte directe amb la població del Pas, aquest mandat s’han fet passos importants com la creació del Consell econòmic i social i la consolidació de la Taula de l’oci nocturn, per citar dos exemples. Aquests dos agents es mantindran si UP + DA + Independents repeteix al capdavant del Comú, i a més es crearà una conselleria específica, que assumirà la mateixa Quirós. La candidata s’ha compromès a estar “en contacte permanent amb els cònsols, els consellers, tot l’equip comunal i, evidentment, també amb la ciutadania així com el sector turístic, comercial i associatiu per seguir impulsant millores i projectes per al Pas de la Casa”.

La candidata ha recordat, in situ, tota la inversió que l’actual mandat liderat per Laura Mas ha desplegat al Pas de la Casa. En total, 11 milions d’euros en quatre anys, que inclouen la nova escola bressol, la remodelació del carrer Sant Jordi, millores als centres esportius, el canvi de l’empresa de neteja i el pla d’embelliment. Juntament amb la creació del Consell econòmic i social i la Taula transversal per a la millora de l’oci nocturn, com a espais de diàleg on treballar projectes concrets per al Pas i que han tingut un paper actiu des de la seva creació aquest mandat.

Per acabar, la candidata ha recordat que dilluns 11 de desembre hi haurà la reunió de poble al Pas de la Casa i ha convidat la ciutadania a participar-hi, per tal de poder compartir les propostes previstes per als propers quatre anys.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play