menu Home
AndorraPólitica

Units per Ordino vol crear una comissió de joves per “fer-los partícips actius”

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Units per Ordino vol apostar “fort” pels joves de la parròquia perquè tinguin una representació que, actualment, “no existeix”, tal com ha apuntat la número nou de la llista, Marlene Maldonado. També ha valorat que el jovent se sent descuidat: “Molts volen dir la seva, però ningú els escolta”, ha apuntat abans d’afegir que “jo i la meva candidatura volem demanar-los què necessiten i què volen”.

Per aquest motiu, Units per Ordino vol crear una comissió de joves per “fer-los partícips actius en els esdeveniments i, a la vegada, promoure un programa musical, cultural i esportiu per dotar Ordino de més atractiu”, ha exposat Maldonado. Així doncs, des de la formació volen promoure artistes locals i internacionals perquè puguin actuar, per exemple, a l’Auditori Nacional, “una gran estructura nacional, però que tenim a la parròquia i que volem aprofitar molt més”.

Maldonado, en aquest sentit, ha recordat que d’acord amb el seu programa volen “difondre una transparència de comunicació, actualment molt poc dinamitzada”. En relació amb això, i mitjançant les xarxes socials, promouran aquesta transparència “amb contingut molt rellevant i incrementant el radi d’actuació”.

També, en aquesta línia de transparència, volen posar en marxa la retransmissió en temps real i en línia de les sessions de consell de comú, tal com ja fan altres comuns del país i que no es fa al comú ordinenc.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play