menu Home
AndorraPólitica

Per Sant Julià vol limitar l’accés rodat a Verge de Canòlich i reivindica el vial

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Per Sant Julià analitzarà la possibilitat de limitar l’accés rodat a la plaça de la Germandat i fins a l’encreuament, únicament permetent l’accés privat, i impulsarà la finalització del vial Rocafort.

Així ho ha explicat la candidata a cònsol menor, Carolina Caubet, que ha animat la població a manifestar-se per la construcció del vial, per tal que la població laurediana deixi de “menjar-se tots els fums cada dia” i ha recordat que Sant Julià de Lòria és el lloc d’entrada a Andorra i la “gran oblidada”.

Respecte al desviament, Per Sant Julià reclamarà al Govern la finalització del vial Rocafort perquè l’avinguda Francesc Cairat sigui una via més urbana i amb voreres amples perquè els vianants puguin tenir més espai.

Caubet també ha destacat la necessitat de fer per a vianants l’avinguda Verge de Canòlich perquè des del punt de vista de la mobilitat sigui més agradable i s’aposti per zones d’aparcament dissuasòries per tal que la ciutadania agafi autobusos i fer una zona de carrils bici adequats i que permetin circular per la ciutat.

La voluntat de la candidatura de Per Sant Julià és la de fer una parròquia amb carrers per a passejar i espais verds per tal de millorar la qualitat de vida dels lauredians i lauredianes.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play