menu Home
AndorraGeneralSocietat

L’inspector major Antoni Rodríguez, nou director adjunt del cos de policia

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

El Govern, a petició de la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné Soldevila, va aprovar dimecres nomenar l’inspector major Antoni Rodríguez Garcia director adjunt del departament de policia.

Rodríguez, de 55 anys, s’incorpora a la cúpula policial, formada actualment per Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla, després que el seu nomenament s’hagi publicat al BOPA.

L’inspector major estava, fins ara, al capdavant de la Unitat d’Investigació General i Tècnica i, per tant, era el responsable dels grups d’Investigació Criminal General, d’Anàlisi Operativa i Mitjans Tècnics d’Investigació, de Delictes Tecnològics i d’Identitat Judicial.

Rodríguez compta amb una àmplia trajectòria al cos de policia. Va entrar a formar-hi part l’any 1992 i va començar la seva carrera com a agent adscrit a la Unitat de Seguretat Ciutadana. Ha estat membre de l’Oficina Central Nacional d’Interpol Andorra, del Grup d’Anàlisi i Tractament de la Informació, Formació i Premsa i, des del 2003, ha ocupat llocs de responsabilitat. Ha estat cap del grup de Formació i el d’Identitat Judicial i, posteriorment, ha comandat la Unitat de policia administrativa i de suport i, des del 2021, la Unitat d’investigació general i tècnica. Va ser nomenat inspector major el passat mes de març.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play