menu Home
AndorraGeneralSocietat

Finalitza la restauració del pont de la Tosca

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Les feines de restauració del pont de la Tosca han arribat al seu final. Així ho han anunciat aquest dijous al migdia la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, que han comparegut a la part alta de la parròquia per celebrar l’enllestiment dels treballs. “S’ha actuat conjuntament amb el Govern per recuperar el pont i les parts antigues. S’ha treballat l’accessibilitat i, per tant, molt pròximament ja s’obrirà el pont a algun cotxe que haurà d’aparcar per la zona. Per tant, estem molt satisfets dels tres ponts” ha assegurat Gili.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play