menu Home
AndorraGeneralPólitica

Demòcrates promet inversió a l’estadi comunal per tenir-lo a punt per als Jocs dels Petits Estats del 2025

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Amb la vista posada a la celebració, el 2025, dels Jocs dels Petits Estats, Demòcrates + SDP + Independents iniciarà, si revalida la victòria el proper 17 de desembre, una important reforma a l’estadi comunal Joan Samarra, perquè estigui a punt per a aquest gran esdeveniment esportiu. Concretament, ha explicat la número 5 de la llista, Meritxell Crespo, es destinarà una partida a la reforma del tartan (la pista d’atletisme), una altra a la graderia principal (es canviaran tots els seients i l’estructura), i també s’habilitaran uns nous vestidors al pavelló on es juga a hoquei.

“Ens posarem a la feina, amb coordinació amb els tècnics, molt ràpidament”, per tal que la reforma comenci ja l’any vinent, ha garantit Crespo, que ha recordat que és un estadi on entrenen molts esportistes (és l’única pista d’atletisme del país), però que també és utilitzada pels centres escolars, especialment pels alumnes del Lycée. Per tot plegat, “és una instal·lació molt important per a la parròquia” i, juntament amb els Serradells, configuren un ‘pool’ públic d’instal·lacions esportives “imprescindible”.

Crespo ha fet aquestes manifestacions aquest divendres des del mateix estadi comunal, i acompanyada de la número 4 de la llista, Rosalina Areny. La candidata ha recordat que el Rusc, l’espai d’informació i dinamització dels joves de la parròquia, es troba al costat del comunal des d’aquest mandat, de manera que ara compten amb unes instal·lacions “més confortables, àmplies i lluminoses”. Areny ha assegurat que se seguirà potenciant les activitats per als joves, a partir de les seves demandes, que podran exposar en taules de treball. Ha citat, per exemple, l’obertura de les instal·lacions esportives durant la nit, per reforçar els hàbits saludables, o un acompanyament per facilitar-los l’accés al món laboral. “Estem oberts al que necessitin i disposats a escoltar-los molt”, ha refermat.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play