menu Home
AndorraGeneralSocietat

ACO + DA + Independents + SDP reforçarà la participació ciutadana i el teixit associatiu

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

“La participació ciutadana i el teixit associatiu són elements fonamentals en el desenvolupament de la vida quotidiana i de la vida com a poble, que cohesionen i ajuden a crear una identitat pròpia”. Amb aquestes paraules, la número 7 de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP, Meritxell Rabadà, ha reforçat la importància de potenciar la comunicació amb la ciutadania i les entitats de la parròquia, a través d’un “diàleg continu i obert amb el comú”.

Per aquest motiu, Rabadà ha manifestat que “reforçarem i farem un pas més respecte als actuals canals de participació ciutadana (ha posat com a exemple el Pressupost Participatiu, impulsat pel comú aquest mandat) i farem més reunions amb les associacions. Cal temps i voluntat política, i en tindrem”, ha garantit.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play