menu Home
AndorraGeneralSocietat

Repunt de les matriculacions al novembre

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

Les matriculacions de vehicles durant el mes de novembre han estat 368, una xifra que suposa una variació percentual positiva del 2,5% respecte del novembre del 2022. Així, tal com publica aquest dijous el departament d’Estadística, durant aquest termini han tingut variacions positives els grups d’altres (83,3%) i el de motocicletes i ciclomotors (72,7%). Per contra, els grups que han presentat variacions negatives han estat el de camions i camionetes (27,7%) i els turismes (5,7%).

D’altra banda, les matriculacions de vehicles acumulades des del mes de gener fins al novembre han estat 3.735, fet que equival a una variació percentual negativa del 12,8% respecte del mateix període anterior, en què es van matricular 4.282 vehicles. En aquest sentit, el grup de camions i camionetes mostra una variació positiva del 10,2%, mentre que han registrat variacions negatives les categories de turismes (16,3), de motocicletes i ciclomotors (7,3) i la categoria d’altres (34,1%).

Finalment, cal destacar que les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 4.079, fet que equival a una variació percentual negativa del 12,9% respecte del mateix període anterior, en què es van matricular 4.684 vehicles.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play